RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 13 » Виробництво серіалу «Захисники» почнеться в 2016 році
00:01
Виробництво серіалу «Захисники» почнеться в 2016 році
Виконавець ролі супергероя в спільному телевізійному проекті Marvel і Netflix "Шибайголова" Чарлі Кокс оголосив про те, що виробництво серіалу "Захисники", в якому зустрінуться Шибайголова, Джессіка Джонс, Люк Кейдж і Залізний Кулак, почнеться в поточному році. Слова актора цитує видання ComicBook.

Кокс, який брав участь у дводенній виставці, що проводиться потоковим сервісом Netflix в Парижі, сказав наступне: "Нам стало відомо, що в кінці цього року ми будемо займатися" Захисниками ", і справа, звичайно, не обійдеться без Шибайголови. Я поняття не маю про сюжет цього шоу. Я в передчутті чекаю об'єднання наших світів в один ... і мені дуже цікаво, як тонально чотири шоу стануть одним серіалом ".



На питання про долю недомовлених сюжетних моментів другого сезону "Шибайголови", Кокс відповів, що до сих пір не знає, чи буде серіал продовжений на третій сезон. І він не впевнений, чи отримають глядачі відповіді на ці питання в "Захисниках". "Можливо в" Захисниках "якісь сюжетні лінії будуть завершені. А може, і ні", - сказав актор.

На момент написання замітки вийшло два сезони "Шибайголови", перший сезон "Джесіки Джонс", прем'єра першого сезону "Люка Кейджа" призначена на 30 вересня 2016 року, і знімається перший сезон "Залізного Кулака" з Фінном Джонсом у головній ролі.
Переглядів: 644 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Netflix, Marvel, новини, Чарлі Кокс, Захисники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |