RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 4 » Виробництво «Бійтеся ходячих мерців» перемістилося в Мексику
15:31
Виробництво «Бійтеся ходячих мерців» перемістилося в Мексику
Серіал "Бійтеся ходячих мерців" виглядатиме дещо по-іншому, коли повернеться з другим сезоном на канал AMC навесні 2016 року. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, виробництво зомбі-драми перемістилося в Нижню Каліфорнію, Мексика, а участь Колмана Домінго з повторюваної стала регулярною.

Дія у другому сезоні серіалу виконавчих продюсерів Роберта Кіркман і Дейва Еріксона, який також є шоураннером проекту, буде відбуватися як на суші так і на воді, а загадковий персонаж Домінго - Стренд - виконає ключову роль.

Перший сезон "Бійтеся ходячих мерців" завершився тим, що Стренд привів змішану сім'ю до воріт свого маєтку на березі океану для того, щоб знятися з якоря і відчалити на його яхті "Ебігейл" у відкрите море.

"Ми з нетерпінням чекаємо початку зйомок і в захваті, що вони пройдуть в Мексиці, - сказав Еріксон, оголошуючи, що виробництво сезону переміститься з Лос-Анджелеса і Ванкувера в Мексику. - Студії Нижньої Каліфорнії стали домом для деяких неймовірно успішних фільмів, які знімалися на воді за останні роки і мають у своєму розпорядженні всі необхідні ресурси, які нам потрібні, щоб почати нову главу саги ".



"Земля перестала бути безпечною, принаймні, в Південній Каліфорнії, так що ті люди, які не встигли виїхати в безпечну зону, будуть шукати порятунку на воді. Ви побачите, що дуже багато людей захочуть вижити, і якщо подивитеся на судно Стренд, то зрозумієте, що воно досить привабливе. На ньому можна перебувати в безпеці дуже довго, і тому багато хто хоче заволодіти цим човном. Так що, коли ви захочете запитати, що гірше - ходячі або люди, ми продовжимо розвивати цю тему ", - додав Еріксон .
Дата прем'єри другого сезону серіалу, який складатиметься з 15-ти епізодів, ще не оголошена.
Переглядів: 524 | Додав: Elnino | Теги: Бійтеся ходячих мерців, новини кіно, 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |