RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 28 » Виробництво автомобілів DeLorean буде відновлено
21:42
Виробництво автомобілів DeLorean буде відновлено
Виробництво автомобілів марки DeLorean, знайомої всім шанувальникам трилогії "Назад у майбутнє", буде відновлено. Про це повідомляє ресурс Click2Houston з посиланням на нинішнього власника торгової марки Стівена Уайна.

"Це просто фантастика. Для нас настав момент істини. Ми ж так довго цього чекали. Тепер улагоджені всі формальності, щоб запустити виробництво. Раніше у нас не було на це прав. Ми порушили б закон, випустивши такі автомобілі раніше. Це дуже багато значить для нас. Ми знову стаємо автомобільним концерном ", - йдеться в коментарі Уайна.



Нагадаємо, що що компанія DeLorean Motor Company оголосила про банкрутство в 1982 році. Всього було випущено близько 9000 автомобілів, до теперішнього моменту збереглися близько 6000 штук. Стівен Уайн займався реставрацією автомобілів DeLorean з 1987 року, а в 1997 році він придбав всі запасні частини, що залишилися, креслення та інший інвентар. Після тривалої судової тяганини з удовою автоконструктора Джона ДеЛоріана йому вдалося також стати власником всіх прав на торговельну марку і логотип.

Очікується, що перша партія легендарних автомобілів буде представлена ​​потенційним покупцям в 2017 році. Вартість кожного DeLorean складе менше 100 000 тисяч доларів.
Переглядів: 667 | Додав: Elnino | Теги: кіно, виробництво, Назад у майбутнє, новини, Delorean | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |