RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Вінсент Д'Онофріо зіграє Чарівника країни Оз
23:15
Вінсент Д'Онофріо зіграє Чарівника країни Оз
У серіалі каналу NBC "Смарагдове місто" з'явився Чарівник країни Оз. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на його роль затверджений Вінсент Д`Онофріо ("Шибайголова").

У центрі сюжету Десятисерійної драми знаходиться Дороті Гейл (Адріа Архона, "Справжній детектив") і її поліцейський пес, які перенеслися в містичну землю королівств, що змагаються між собою, нещадних воїнів, темної магії і кривавих битв за владу. У серіалі буде показана легендарна країна Оз з нової, небаченої раніше перспективи - в цих місцях злі відьми залишаються мертвими не надовго, а юна дівчина перетворюється на впертого воїна, що тримає долю королівства в своїх руках.

Чарівник країни Оз, якого зіграє Д`Онофріо, описується, як таємничий правитель Смарагдового міста. Людина науки у світі чарівництва, він керує, використовуючи натхнення, страх і хиткий союз з верховними відьмами.



Д`Онофріо, який повернувся на телебачення з "Шибайголовою" відеосервісу Netflix, знімався на NBC в серіалі "Закон і порядок: Злочинні наміри" і вже зустрічався з Тарсемом Сінхом, постановником "Смарагдового міста", на знімальному майданчику трилера "Клітка".

В акторському складі серіалу також числяться Олівер Джексон-Коен, Ана УЛАР, Джерран Хауелл, Джордан Лоугрен і Мідо Хамада.
Переглядів: 719 | Додав: Elnino | Теги: новини, Вінсент Д'Онофріо, Чарівник країни Оз, Смарагдове місто | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |