RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 24 » Він Дізель розповів про роль Дуейна Джонсона в «Форсажі»
00:02
Він Дізель розповів про роль Дуейна Джонсона в «Форсажі»
Він Дізель записав відеозвернення до своїх фанатів, в якому, зокрема, розповів, яким чином в проекті "Форсаж" з'явився Дуейн Джонсон, і про те, що спочатку роль Хоббса призначалася зовсім для іншого голлівудського актора.

"Під час підготовки до зйомок п'ятої серії я запитав своїх шанувальників: кого б вони хотіли побачити в картині? Так що причина, по якій ми запросили Дуейна Джеонсона - ваші побажання. Була дівчина на ім'я Джен, яка написала мені:" Я б хотіла побачити вас разом на екрані ". і ось ми запропонували йому роль, яка спочатку була написана для Томмі Лі Джонса. Але ми віддали її Дуейну, і він відмінно розкрив цей образ", - заявив Дізель.



Нагадаємо, що на зйомках фільму "Форсаж 8" між двома акторами стався виробничий конфлікт. Дуейну Джонсону не сподобався стиль роботи виконавця головної ролі і продюсера проекту, яким був Він Дізель. Не називаючи його безпосередньо, він вибухнув гнівним коментарем на своїй сторінці в Facebook, звинувативши "деяких колег чоловічої статі в непрофесіоналізмі і боягузтві".

Конфлікт виявився настільки гострим, що знадобилося втручання керівництва Universal. Джерела в студії стверджують, що всі протиріччя улагоджені.
Переглядів: 724 | Додав: Elnino | Теги: Форсажі, Дуейн Джонсон, новини, конфлікт, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |