RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Він Дизель представив режисера «Форсажу 8»
14:51
Він Дизель представив режисера «Форсажу 8»
Він Дизель стримав свою обіцянку - представити на своїй сторінці в Facebook постановника восьмої серії "Форсажу". Він розмістив фотографію, на якій зображений разом з творцем музичного фільму "Голос вулиць" Ф. Гері Греєм.

Знімок не супроводжується коментарями, проте раніше було відомо, що Грей входив у так званий короткий список претендентів на пост режисера "Форсажу 8". Найімовірніше, Дизель як продюсер проекту зупинив свій вибір саме на ньому. Тепер залишилося дочекатися офіційної заяви студії Universal з цього приводу.

Нагадаємо, що "Голос вулиць", також випущений в прокат під брендом Universal, заробив близько 200 мільйонів доларів при виробничому бюджеті всього в 28 мільйонів доларів. У картині розповідається історія групи NWA, яка в середині 1980-х зробила революцію в поп-культурі.



Раніше сам Він Дизель повідомив, що він домовився зі студією Universal про створення фінальної трилогії "Форсажу", не уточнивши, в якому році глядачам варто очікувати завершення проекту. "Форсаж 8" вийде в прокат у квітні 2017 року.

Сьома серія стала не тільки найуспішнішою частиною франшизи, але й одним з найкасовіших кінопроектів в історії кінематографа. Її касові збори перевищили 1,5 мільярда доларів.
Переглядів: 597 | Додав: Elnino | Теги: Ф. Гері Грей, новини, Він Дизель, Форсажу 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |