RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 28 » Він Дізель пообіцяв ще одну трилогію «Форсажу»
11:15
Він Дізель пообіцяв ще одну трилогію «Форсажу»
Шанувальникам франшизи "Форсаж" не варто переживати з приводу долі восьмої серії, більше того, їм ще належить побачити цілу трилогію. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook виконавець головної ролі і продюсер "Форсажу" Він Дізель.

Таким чином він відреагував на чутки про те, що в студії виникли проблеми з підбором постановника наступного фільму з популярної серії. "Фанати саги" Форсаж "- кращі фанати на Землі. З тих пір як я став продюсером серії в 2008 році, ви підтримуєте мене кожну секунду, даючи масу безцінних рад. Спасибі вам. Мій колега-продюсер Ніл був би радий, якби я призначив режисера якнайскоріше, але це дуже специфічна франшиза, тому рішення повинні прийматися дуже зважені. Щоб відразу припинити всі чутки, скажу, що поки ще ні з одним постановником контракт не підписаний. Спочатку треба затвердити сценарій. Кіностудія Universal повністю довіряє моєму вибору, вони стали для мене, в буквальному сенсі, сім'єю. Я пообіцяв студії ще одну трилогію, яка і завершить нашу сагу. Чекайте ім'я режисера в моєму наступному пості ", - написав він.



Нагадаємо, що фільм "Форсаж 7" став найбільш касовою частиною франшизи і одним з найкасовіших кінопроектів 2015 року. Його світові збори перевищили 1,5 мільярда доларів.
Переглядів: 537 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Форсаж 7, новини, Форсаж 8, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |