RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 21 » Він Дізель підтвердив об'єднання Вартових Галактики і Месників
11:56
Він Дізель підтвердив об'єднання Вартових Галактики і Месників
Вартові Галактики і Месники дійсно об'єднають зусилля у фільмі "Месники 3". Цю інформацію підтвердив в бесіді зі своїми шанувальниками Він Дізель. "Вартові будуть з Месниками, і це дійсно здорово. Але найкраще те, що підписники нашої сторінки могли дізнатися про це заздалегідь", - написав актор на своїй сторінці в Facebook.

Він Дізель мав на увазі одну зі своїх фотографій, зроблених кілька років тому після переговорів з керівництвом Marvel, на якій він був зображений на тлі плакату з героями фільму "Месники". Актор не уточнив, яким чином творцям фільму вдасться зв'язати дві сюжетні лінії.



Нагадаємо, що спочатку "Месники 3" повинні були стати дилогією, проте в процесі підготовки до зйомок студія Marvel змінила свої плани і тепер друга серія стане самостійним проектом. "Ми хочемо, щоб обидва фільми сильно відрізнялися один від одного. Звичайно, в них будуть з'являтися одні і ті ж герої і перетинатися якісь історії, але відтепер перша частина - це" Месники 3 ", а що стосується другої, то в свій час ми уточнимо, про що там буде йти мова ", - сказав в одному з інтерв'ю режисер Джо Руссо.

"Месники 3" будуть представлені глядачам у травні 2018 року, другий фільм - ще через рік.
Переглядів: 686 | Додав: Elnino | Теги: Месники, Marvel, Вартові галактики, новини, комікси, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |