RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 29 » Він Дізель переніс прем'єру «Форсажу 8»
20:42
Він Дізель переніс прем'єру «Форсажу 8»
Він Дізель представив на своїй сторінці в Instagram логотип фільму "Форсаж 8". Ілюстрація включає в себе металізовану цифру вісім з плямами крові на ній і панораму центральної частини Нью-Йорка. Найімовірніше, частину дії бойовика буде перенесено саме в це місто.

Але сама цікава деталь - це підпис у нижній частині зображення, яка говорить, що фільм буде представлений глядачам влітку 2017 року. Раніше на фестивалі CinemaCon сам Він Дізель стверджував, що "Форсаж 8" буде випущений 14 квітня 2017.



Чи означає це, що Дізель як один із продюсерів проекту домовився з керівництвом студії Universal про перенесення дати прем'єри, поки невідомо. Офіційних коментарів з цього приводу на момент написання даної замітки не послідувало.

Нагадаємо, що сьома серія бойовика стала абсолютним рекордсменом прокату першої половини 2015 року, заробивши близько півтора мільярдів доларів. Найбільше фільм зібрав в китайському прокаті - близько 400 мільйонів доларів.

Головні ролі в сьомій серії "Форсажу" зіграли Джейсон Стетхем, Дуейн Джонсон, Він Дізель, Пол Уокер, Лукас Блек, Мішель Родрігес, Джордана Брюстер, Ельза Патакі, Курт Рассел, Ронда Раузі та інші актори.
Переглядів: 553 | Додав: Elnino | Теги: Форсажу 8, новини, Дата, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |