RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 11 » Він Дізель назвав режисера продовження «Трьох іксів»
20:50
Він Дізель назвав режисера продовження «Трьох іксів»
Він Дізель назвав ім'я постановника фільму з робочою назвою "Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа". Як стверджує видання iO9, кореспонденту якого вдалося поспілкуватися на цю тему з виконавцем головної ролі і продюсером проекту, ним стане Ді Джей Карузо.

Нагадаємо, що в активі цього режисера такі популярні трилери, як "Забираючи життя", "Параноя", "На гачку", а також епізоди різних серіалів, наприклад, "Таємниці Смолвіля". "Мене надзвичайно надихають перспективи" Трьох іксів ". Ді Джей Карузо займе режисерське крісло, і це здорово. Тепер найцікавіше запитання: який з фільмів буде запущений у виробництво першим. Чи буде це" Три Ікса "або ж" Форсаж 8 "", - сказав Дізель.

Варто відзначити, що в останнього вже є офіційно підтверджена дата прем'єри - 4 квітня 2017, тому, за логікою речей, саме восьмій частині "Форсажу" повинна належати пальма першості.



Перший фільм серії "Три ікси" був випущений в 2002 році і зібрав у світовому прокаті близько 300 мільйонів доларів. У 2005 році глядачам був представлений сиквел під назвою "Три Ікса 2: Новий рівень", в якому Він Дізель не брав участь.

Чутки про створення третьої частини поширювалися з 2008 року, але далі розмов справа не йшла. Влітку 2015 Він Дізель анонсував, що зйомки фільму стартують в грудні.
Переглядів: 503 | Додав: Elnino | Теги: Три ікси: Повернення Ксандера Кейдж, новини, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |