RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Він Дізель і Дуейн Джонсон не змогли помиритися
10:42
Він Дізель і Дуейн Джонсон не змогли помиритися
Виконавці ключових ролей в пригодницькому бойовику "Форсаж 8" Він Дізель і Дуейн Джонсон так і не змогли залагодити всі свої суперечності. Про це з посиланням на свої джерела на знімальному майданчику повідомляє видання TMZ.

"Він закінчив працювати близько години ночі, і буквально відразу після того як режисер скомандував:" Знято! ", Зібрав усіх на майданчику і сказав, що йде. Прощаючись, він сказав:" Татусь залишає вас ". Він завжди сприймав себе батьком на знімальному майданчику ", - заявив неназване джерело. Дуейн Джонсон теж завершив роботу над своїми сценами в "Форсажі 8", частина акторського складу залишиться на майданчику до кінця серпня.



Нагадаємо, що офіційно причини конфлікту не уточнювалися. Анонімні інформатори стверджували, що Джонсона не влаштовували продюсерські рішення Дізеля. Сварка вихлюпнулася на простори соціальних мереж, коли Джонсон опублікував гнівний коментар на своїй офіційній сторінці в Facebook. Не називаючи імен безпосередньо, актор звинуватив деяких "колег чоловічої статі" в боягузтві і непрофесіоналізмі.

У картині також знімалися Ельза Патакі, Скотт Іствуд, Шарліз Терон, Джейсон Стетхем, Наталі Еммануель, Курт Рассел, Крістофер Хівджу, Хелен Міррен і інші актори.
Переглядів: 801 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дуейн Джонсон, новини, Сварка, Форсаж 8, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |