RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 18 » Він Дізель анонсував зйомки сиквела «Останнього мисливця на відьом»
16:18
Він Дізель анонсував зйомки сиквела «Останнього мисливця на відьом»
До світової прем'єри «Останнього мисливця на відьом», запланованої на 15 жовтня, залишається ще кілька місяців, а зірка цього фентезі-бойовика Він Дізель вже поділився в соціальних мережах новинами про можливий сиквел.

«Боси студії Lionsgate настільки натхнені тим, як просувається робота над" Останнім мисливцем на відьом ", що вже почали підготовку до наступного фільму франшизи», - написав актор на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з сюжетом, одна з головних таємниць нашого світу - той факт, що серед звичайних людей продовжують жити відьми. Століттями мисливці билися з цими надприродними істотами. Серед них був і Колдер - хоробрий воїн, який зумів здолати королеву відьом і багатьох її послідовників. Але підступна лиходійка перед смертю встигла накласти на героя прокляття безсмертя, навіки розділило його з улюбленими дружиною і дочкою ... Сьогодні Колдер - єдиний залишився в живих мисливець, змушений переслідувати відьом століттями. І тепер над ним нависла небезпека, адже проводирка ковена воскресла і має намір помститися своєму вбивці. Так почнеться епічна війна, яка поставить під удар все людство.



Крім Дізеля, в картині Брека Ейснера задіяні Роуз Леслі, Елайджа Вуд і Майкл Кейн, а в образі головної відьми постане Юлі Енгельбрехт.
Переглядів: 507 | Додав: Elnino | Теги: Останній мисливець на відьом 2, новини, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |