RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 25 » Він Дізель анонсував зйомки продовження «Трьох іксів»
08:27
Він Дізель анонсував зйомки продовження «Трьох іксів»
Зйомки третьої серії фільму "Три ікси" стартують в грудні 2015 року. Про це повідомив на своїй сторінці в Instagram виконавець головної ролі і продюсер проекту Він Дізель.

"Настав час повернутися. Зйомки почнуться в грудні на Філіппінах", - йдеться в його коментарі. Дізель не уточнив сюжет картини і можливу дату прем'єри.

Нагадаємо, що оригінальний фільм був випущений в 2002 році і заробив у прокаті близько 300 мільйонів доларів. У 2005 році відбулася прем'єра сиквела під назвою "Три Ікса 2: Новий рівень", в якому Дізель не брав участі. Головні ролі зіграли Семюел Л. Джексон, Віллем Дефо, Айс Кьюб, Метт Джералд, Ендрю Фісцелла, Пітер Штраусс, Майкл Руф, Санні Мабрі та інші актори.



Чутки про зйомки третьої частини з робочою назвою "Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа" поширювалися з 2008 року, проте фільм так і не був запущений у виробництво. У 2013 році Він Дізель стверджував, що у нього вже є сценарій картини. Найімовірніше, тільки після оглушливого успіху фільму "Форсаж 7", проекту все-таки було дано "зелене світло". Чи повернеться в режисерське крісло творець першого фільму Роб Коен, поки невідомо. Раніше він виявляв зацікавленість у проекті і навіть збирався знімати фільм стереоскопічними камерами.
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: Філіппіни, Три ікси, фільм, новини, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |