RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 17 » Він Дізель анонсував приквел і спін-офф «Форсажу»
15:29
Він Дізель анонсував приквел і спін-офф «Форсажу»
Кіностудія Universal Pictures планує розвивати франшизу "Форсаж" приблизно за тією ж схемою, що компанія Walt Disney розвиває франшизу "Зоряні війни". У всякому разі це випливає із заяви продюсера і виконавця головної ролі у фільмах серії Віна Дізеля, який, як стверджує видання Variety, анонсував створення приквела і спін-оффа "Форсажу".

"У нас вже є сюжетні лінії для різних персонажів. Ми займаємося цим уже досить давно. Це дуже багатий кіновсесвіт, і ми маємо намір розвивати його в самих різних напрямках", - заявив Він Дізель. Він не уточнив, які саме герої будуть удостоєні своїх сольних фільмів, однак можна припустити, що мова йде насамперед про агента Хобса, якого зіграв Дуейн Джонсон. Актор і сам неодноразово говорив, що хотів би зіграти цього персонажа і в окремому кінопроекті.



Глава студії Universal Pictures Донна Ленглі підтвердила слова Дізеля. "Ми справді обговорюємо варіанти розвитку цієї франшизи. У цій серії великий акторський ансамбль, і у нас є значний простір для маневру", - додала вона.

Нагадаємо, що фільм "Форсаж 8" буде випущений в прокат у квітні 2017 року. Його постановником призначений творець музичного фільму "Голос вулиць" Ф. Гері Грей.
Переглядів: 575 | Додав: Elnino | Теги: приквел, спін-офф, новини, Форсаж 8, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |