RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 20 » Віллем Дефо зіграє в «Лізі справедливості»
08:21
Віллем Дефо зіграє в «Лізі справедливості»
Віллем Дефо, який зіграв Зеленого Гобліна в фільмі "Людина-павук", приєднався до акторського складу екранізації коміксів DC "Ліга справедливості". Як повідомляє видання ComicBook, якого саме персонажа належить йому зіграти, поки невідомо. Стверджується лише, що це буде позитивний герой.

Варто відзначити, що в "Лізі справедливості" вже задіяний і інший учасник "Людини-павука" Дж.К. Сіммонс, якому дісталася роль комісара Гордона. Чи буде персонаж Дефо взаємодіяти на екрані з персонажем Сіммонса, не уточнюється.



На момент написання даної замітки зйомки "Ліги справедливості" вже стартували. У проекті, розділеному на дві частини, знімалися такі актори, як Галь Гадот, Ембер Херд, Генрі Кавілл, Бен Аффлек, Емі Адамс, Джейсон Момоа, Езра Міллер, Дж.К. Сіммонс, Рей Фішер та інші. Постановник Зак Снайдер.

Перша серія "Ліги справедливості" буде представлена ​​глядачам в 2017 році, а другу вони зможуть побачити в 2019 році. У проміжку, ймовірно, відбудуться прем'єри інших кінострічок, заснованих на популярних коміксах DC.

Що стосується Віллема Дефо, то в 2016 році глядачі зможуть побачити його у фантастичній драмі "Велика стіна", а в 2017 році актор з'явиться в трилері під назвою "Мисливець-вбивця".
Переглядів: 699 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, новини, Ліга справедливості, Віллем Дефо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |