RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 14 » Вілл Сміт назвав найгірший фільм в своїй кар'єрі
11:44
Вілл Сміт назвав найгірший фільм в своїй кар'єрі
Вілл Сміт радує глядачів своєю появою на екранах вже протягом 25 років. Однак у послужному списку актора знайшовся фільм, який, за його словами, «став найціннішим уроком».

У недавньому інтерв'ю для журналу Esquire Сміт розповів, що, коли фантастичний бойовик «Після нашої ери», в якому актор зіграв разом з сином Джейденом, провалився в прокаті, стало ясно одне: не там потрібно шукати успіх.

«Це найгірший фільм у моїй кар'єрі. Навіть після провалу "Дикого, дикого Заходу» не було так прикро, адже в "Після нашої ери" я знявся разом з сином. Це я запросив його на зйомки. Але чого мене навчив той програш, так це тому, як потрібно перемагати. Я півтора року не брався ні за яку роботу. Мені належало зрозуміти, наскільки важливо вибирати для себе лише першокласні проекти. Та невдача спонукала мене до переоцінки своєї життєвої позиції.



У той злощасний понеділок, після прем'єри фільму, моє життя увійшло в нову фазу. Єдине, що може заповнити порожнечу в душі, - це любов. Адже слави, грошей і успіху завжди буде недостатньо. День, коли я вирішив, що пора перестати прагнути до одних лише перемог, що варто цінувати ті прекрасні відносини, які у мене є, назавжди закарбований в моїй пам'яті ».



Незабаром Уілла Сміта можна буде побачити в кримінальній драмі «Фокус», де він виконав головну роль в парі з Марго Роббі. Також Уїлл з'явиться на екранах у вже гучному супергеройському блокбастері «Загін самогубців», де компанію йому складуть все та ж Роббі, Джаред Лето, Джей Кортні, Кара Делевінь та інші зірки. Будемо сподіватися, ці проекти не змусять Сміта шкодувати про зроблений вибір.
Переглядів: 829 | Додав: Elnino | Теги: Земля: Після нашої ери, фокус, Вілл Сміт, провал, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |