RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 8 » Вільям Шетнер подякував «Зоряним війнам» за створення «Зоряного шляху»
12:24
Вільям Шетнер подякував «Зоряним війнам» за створення «Зоряного шляху»
Популярна фантастична франшиза "Зоряний шлях" зобов'язана своїм порятунком "Зоряним війнам". Як повідомляє телеканал CNN, таку несподівану заяву зробив на зустрічі з шанувальниками перший виконавець ролі Капітана Кірка Вільям Шетнер.

"Перш за все, хочу вам сказати, що" Зоряні війни "створили" Зоряний шлях ". Ви це знали?", - Сказав він. За словами актора, кожен сезон для серіалу, що вийшов в 1966 році міг стати останнім, і в підсумку через три роки він був закритий. І лише грандіозний успіх фільму "Зоряні війни: Епізод 4 - Нова надія" змусив творців "Зоряного шляху" задуматися про його відродження.



"У студії Paramount гарячково намагалися придумати, що робити далі? Чим ми можемо відповісти" Зоряним війнам "? Але у нас же вже є один непоганий проект! Від якого ми відмовилися ще при іншому керівному складі студії. Він називався" Зоряний шлях "? А давайте спробуємо його реанімувати! ", - пояснив Шетнер.

Нагадаємо, що останній на момент написання даної замітки фільм з цієї серії під назвою "Стартрек 3: Нескінченність" був випущений в кінці липня 2016 року. Його касові збори залишали бажати кращого. За два тижні прокату картина з виробничим бюджетом в 185 мільйонів доларів заробила лише 194 мільйони доларів.
Переглядів: 1082 | Додав: Elnino | Теги: серіал, новини, Зоряний шлях, Вільям Шетнер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |