RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 30 » Вільям Фіхтнер зіграє в «Дні незалежності 2»
19:06
Вільям Фіхтнер зіграє в «Дні незалежності 2»
Вільям Фіхтнер ("Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя")приєднався до акторського складу фантастичного фільму "День незалежності 2". Як повідомляє видання Deadline, йому дісталася роль генерала армії США.

Але найцікавіше, що, за відомостями видання, контракт Фіхтнера передбачає його участь не в одному, а відразу в трьох фільмах цієї серії, причому, в наступних серіях його роль буде істотно розширена. Нагадаємо, що спочатку сиквел "Дня незалежності" повинен був складатися з двох частин, але потім його творці Роланд Еммеріх і Дін Девлін вирішили зробити ставку на один фільм. Судячи з усього, тепер проект розглядається ними як трилогія.



Крім Фіхтнера, в фільмі зніматимуться Ліам Хемсворт, Джефф Голдблюм, Джессі Ашер, Села Уорд, Шарлотта Генсбур і інші актори. Сюжет картини поки не уточнювався, відомо лише, що землянам доведеться відбивати другу хвилю інопланетного навали.

Зйомки "Дня незалежності 2" стартували в травні 2015 року, а прем'єра фільму повинна відбутися 24 червня 2016 року. Цього року відзначатиметься двадцятиріччя першої серії, яка стала одним з найкасовіших кінопроектів свого часу, заробивши 817 мільйонів доларів при виробничому бюджеті всього у вісімдесят п'ять мільйонів доларів.
Переглядів: 473 | Додав: Elnino | Теги: День незалежності 2, Вільям Фіхтнер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |