RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 23 » «Вікторія» продовжена на другий сезон
22:29
«Вікторія» продовжена на другий сезон
Найбільша британська комерційна телемережа ITV замовила виробництво другого сезону історичної драми "Вікторія", присвяченій раннім рокам правління Королеви Вікторії. Про це повідомляє видання Variety.

Серіал став найбільш рейтинговою драмою 2016 року у ITV з моменту його дебюту в серпні. У США прем'єра відбудеться 15 січня 2017 року на каналі PBS. Серіал транслюватиметься щонеділі і займе місце в програмі, яке раніше належало "Абатству Даунтон". Юну королеву в драмі відіграє відома по культовому шоу "Доктор Хто" Дженна-Луїз Коулмен, а роль її чоловіка принца Альберта виконує Том Хьюз ( "Танці на межі").



"Не дивлячись на те, що вона правила в дев'ятнадцятому столітті, Вікторія - героїня нашого часу", - сказала в своїй заяві сценаристка і виконавчий продюсер Дейзі Гудвін.

Повернення Коулмен і Хьюза у другому сезоні, сценарій до якого напише Гудвін, підтверджено. За словами Гудвін, в новому сезоні велика увага буде приділена "дуже сучасній дилемі про те, як одночасно впоратися з дітьми, чоловіком і роботою". Виробництвом займеться студія Mammoth Screen.

Виконавчий продюсер Деміен Тіммер впевнений, що серіал має потенціал для ще кількох сезонів в майбутньому, оскільки його титульна героїня займала британський трон більше 60-ти років.
Прем'єра серіалу зібрала біля екранів 7,7 мільйона чоловік.
Переглядів: 787 | Додав: Elnino | Теги: серіал, ITV, 2 сезон, Вікторія, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |