RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 31 » Виконавець ролі Короля Артура в серіалі зіграє цю ж роль в «Трансформерах 5»
09:24
Виконавець ролі Короля Артура в серіалі зіграє цю ж роль в «Трансформерах 5»
Чутки про те, що фільм "Трансформери 5: Останній лицар" буде частково заснований на популярних англійських міфах про короля Артура, підтверджуються. Як повідомляє видання Mashable, британський актор Лайам Герріган зіграє в картині легендарного вождя бриттів.

Примітно, що Геррігану вже доводилося виконувати роль короля Артура в іншому проекті - телевізійному серіалі "Одного разу в казці"., Який в 2016 році був відзначений премією Teen Choice Awards, як найкращий серіал в жанрі наукової фантастики / фентезі.



Сюжет п'ятої частини "Трансформерів" на момент написання даної замітки не розголошувався. З чуток, ватажок автоботів Оптімус Прайм відправляється на Кібертрон і виявляє, що планета мертва. Щоб відродити її до життя йому знадобиться древній артефакт, який знаходиться десь на Землі. Вважається, що цим артефактом є меч Екскалібур, що колись належав Мерліну, який виявився наділений екстраординарними здібностями після візиту Трансформерів на Землю.

Ключові ролі в картині виконують Марк Уолберг, Ентоні Хопкінс, Ізабела монери, Стівен Мерчант, Жан Дюжарден, Пітер Каллен та інші актори. Фільм буде випущений в прокат 23 червня 2017 року в усіх сучасних форматах.
Переглядів: 713 | Додав: Elnino | Теги: Трансформери 5, Король Артур, Останній лицар, Лайам Герріган, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |