RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 18 » «Вікінги» отримали продовження і поповнення в акторському складі
15:30
«Вікінги» отримали продовження і поповнення в акторському складі
Канал History готовий розповісти нову главу саги про легендарного вікінга Рагнара Лодброка і його синів. Як повідомляє IGN, керівництво телемережі оголосило про продовження свого флагманського серіалу «Вікінги» (Vikings) на п'ятий сезон.

За три роки в ефірі історична драма набула безліч шанувальників і отримала шість номінацій на головну телевізійну премію світу - «Еммі». Робота гримерів «Вікінгів» була відзначена нагородою Гільдії перукарів і візажистів, а команда майстрів з комп'ютерної графіки принесла серіалу приз Товариства фахівців з візуальних ефектів.
 
 

П'ятий сезон «Вікінгів» буде складатися з 20 серій. Як і у випадку з четвертим, спочатку в ефір вийдуть перші десять епізодів, після чого серіал піде на перерву. Приємні новини для шанувальників багатосерійної драми на цьому не закінчуються. Як стало відомо, до акторського складу приєднається лауреат премії «Золотий глобус» Джонатан Ріс-Майєрс, добре знайомий нашим глядачам по історичній драмі «Тюдори» (The Tudors) і фентезійному хоррору «Дракула» (Dracula). Подробиці про його ролі поки зберігаються в секреті.
 

 
«" Вікінгам "вдалося успішно завоювати серця глядачів, - зазначила президент каналу History Джана Беннетт. - Завдяки чудовим сценаріям, вивченню фактів і автентичності того, що відбувається на екрані Майкл Херст і його талановита команда перетворили свій серіал в одну з найцікавіших, переконливих і видовищних історичних драм на телебаченні. Ми щасливі, що в цей колектив незабаром увіллється Джонатан Ріс-Майєрс ».
 
Зйомки п'ятого сезону стартують вже цього літа, а його прем'єра запланована на наступний рік.
Переглядів: 800 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Джонатан Ріс-Майєрс, новини, Вікінги, 5 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |