RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 7 » «Військова кімната» вирвалася в лідери американського прокату
14:57
«Військова кімната» вирвалася в лідери американського прокату
У бокс-офісі США на цьому тижні сталася цікава рокіровка - фільм «Військова кімната», який поступився першою сходинкою в минулий вікенд, за результатами цих вихідних, вирвався в лідери. 

Що стосується релігійної драми Алекса Кендрика, за минулий вікенд вона змогла заробити ще $ 9,3 млн. Загальні збори «Військової кімнати» зараз складають $ 24,6 млн. Цікаво, що далекий від розважальності і видовищності фільм про родину, яка намагається вирішити свої проблеми, вдавшись до допомоги побожної старої діви міс Клари (Карен Еберкромбі), оцінили не тільки критики, але й глядачі, які не втратили до нього інтерес. 



На другій сходинці опинилася музична драма «Просто із Комптона», яка на своєму четвертому тижні показу в кінотеатрах США зібрала ще $ 8,8 млн. Очевидно, історія становлення всесвітньо відомих хіп-хоп-музикантів захопила увагу не тільки цільової аудиторії . Фільм Ф. Гері Грея витягнув з гаманців кіно- і меломанів уже $ 148 млн. Будучи спочатку дуже вузьконаправленим, байопік про піонерів гангста-репу настільки сподобався і рецензентам, і глядачам, що буде не дивно, якщо їх підтримка покладе початок тенденції зйомок саме таких специфічних в сюжетному плані картин.



Третій рядок зайняв новачок американського прокату, а для наших глядачів - ще один маловідомий проект. Пригодницька драма «Прогулянка по лісах», що оповідає про письменника Білла Брайсона, який вирішується на подорож слідами індіанського племені Аппалачі, щоб відчути зв'язок зі своєю історією і по-справжньому пізнати рідну землю, фільм заробив в прем'єрний вікенд $ 8,4 млн. Стрічка Кена Квопіса з нехитрим сюжетом, схожим на ті, що ми вже бачили в «Дикій» з Різ Уізерспун і в «Стежках» з Мією Васіковською, залишила приємне враження про себе у аудиторії.

А ось критики картину не оцінили, поскаржившись на те, що такі мастодонти, як Роберт Редфорд і Нік Нолті, застрягли в настільки посередній історії. Також професіонали відзначили, що авторам «Прогулянки» не вдалося вловити тонку комічну інтонацію книги Білла Брайсона, яка лежить в основі сценарію.



Дивно, але в п'ятірці кращих фільмів США все ще тримається «Нація ізгоїв». Пригодницький бойовик Крістофера МакКуоррі спустився з третьої позиції на четверту, але хто посміє його в цьому дорікати, коли вже шостий тиждень поспіль нездійсненна місія продовжує приносити дохід студії Paramount. Ще одні вихідні обернулися для Тома Круза і його команді сумою в розмірі $ 71,5 млн. Це дозволило «Нації ізгоїв» підібратися до позначки в $ 180 млн. Погодьтеся, такий успіх п'ятої частини франшизи говорить не тільки про таланти знімальної групи, яка стоїть за усіма захоплюючими дух трюками, тонким гумором і інтригуючим сюжетом, а й про чуття її продюсерів. Саме вони перенесли вихід стрічки на початок серпня, а кінець літа обернувся цьогоріч мертвим сезоном, що і відбилося на досягненнях картини.



П'яте місце в топі зайняв кримінальний бойовик «Перевізник: Спадок» з Едом Скрейном у головній ролі. Кіносерія, з якої її продюсер і сценарист Люк Бессон, по всій видимості, має намір вичавити всі соки, поступово втрачає довіру фанатів. Її збори за перші вихідні становлять лише $ 7,13 млн. Не радують і відгуки критиків: глумливі профі відзначили, що сюжет «Спадщини» більше нагадує конспект, в якому старанно зафіксовані всі трюки і погоні за останні 30 років. І таку оцінку ще можна вважати поблажливою. До порівняння, журналіст з The Hollywood Reporter взагалі обмежився лише заявою про те, що фільм Камілля Деламарре працює на дешевому паливі. Вичерпна характеристика, чи не так?

Переглядів: 905 | Додав: Elnino | Теги: Військова кімната, Перевізник: Спадок, Прогулянка по лісах, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |