RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 2 » Віце Міс Всесвіт зіграє в «Трьох іксах»
11:18
Віце Міс Всесвіт зіграє в «Трьох іксах»
Віце Міс Всесвіт Аріадна Гутьєррес зіграє кохану героя Віна Дізеля в бойовику "Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа". Про це повідомляє видання Variety. Ніяких деталей про значення її персонажа для сюжету поки не уточнюється.

Нагадаємо, що претендентка від Колумбії виявилася в центрі уваги світових ЗМІ після того як ведучий фінального шоу Міс Всесвіт Стів Харві помилково оголосив її переможницею, тоді як в дійсності журі присудило перемогу філіппінській красуні Піа Вурцбах.

З тих пір між двома дівчатами розгорілася неабияка ворожнеча, Гутьєррес, що зайняла в підсумковому заліку друге місце, навіть збиралася оскаржувати перемогу своєї суперниці в суді. Відзначимо, що участь в "Трьох іксах" стане її дебютом в кінематографі.



Зйомки картини пройдуть в Домініканській республіці і в Торонто. За сюжетом Ксандер Кейдж повертається з добровільного вигнання, щоб разом зі своєю командою вступити в боротьбу з лиходієм, що прагне опанувати якоюсь абсолютною зброєю. Ключові ролі зіграють Ніна Добрев, Семюел Л. Джексон, Айс Кьюб, Рубі Роуз, Тоні Коллетт, Діпіка Падукон, і інші актори. Постановник Ді Джей Карузо.

Студія Paramount Pictures представить проект глядачам 20 січня 2017 року.
Переглядів: 779 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Три ікси: Повернення Ксандера Кейдж, новини, Аріадна Гутьєррес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |