RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 2 » Венсан Кассель зіграє лиходія у фільмі про Джейсона Борна
09:56
Венсан Кассель зіграє лиходія у фільмі про Джейсона Борна
Венсан Кассель приєднався до акторського складу нового фільму про Джейсона Борна. Як стверджує видання Variety, французькому акторові дісталася роль вбивці, який буде полювати за головним героєм.

У картині, крім виконавця головної ролі Метта Деймона, будуть також зніматися Томмі Лі Джонс і датська актриса Алісія Вікандер, знайома глядачам за фільмом "З машини". Так як сюжет картини, яку збирається знімати режисер Пол Грінграсс, тримається в найсуворішому секреті, значення кожного і персонажів поки невідомо.



В одному з інтерв'ю Метт Деймон стверджував, що творцям фільму доведеться врахувати всі зміни, які відбулися в світі після скандалу з колишнім співробітником Агентства національної безпеки США Едвардом Сноуденом, який передав пресі секретні матеріали про стеження американських спецслужб за своїми громадянами і жителями інших країн по всьому світу.

Нагадаємо, що це буде вже п'ятий фільм з серії про Джейсона Борна, офіційна назва якого поки не уточнювалося. Студія Universal прийняла рішення повернутися до першоджерела після невтішних результатів прокату картини "Еволюція Борна". Зйомки картини стартують восени 2015 року, прем'єра відбудеться 29 липня 2016 року.
Переглядів: 557 | Додав: Elnino | Теги: Венсан Кассель, Джейсон Борн 5, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |