RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 4 » В «Залізній Кулаку» з'явиться Коллін Вінг
15:15
В «Залізній Кулаку» з'явиться Коллін Вінг
Marvel і Netflix знайшли ключову героїню в майбутньому телекоміксі "Залізний Кулак". Джессіка Хенвік затверджена на роль супергероїні Коллін Вінг і приєднається до свого колеги по "Грі престолів" Фінна Джонса, що грає головного героя в четвертому іменному серіалі Netflix. Про це повідомляє видання ComingSoon.

Нагадаємо, що головний герой серіалу, Денні Ренд (Джонс), повертається після довгої відсутності в Нью-Йорк Сіті і бореться зі злочинцями, використовуючи свою майстерність кун-фу і здатність акумулювати енергію в своєму кулаці.



Коллін Вінг дебютувала в 19-му випуску "Marvel Premiere" в 1974 році. Зростала і виховувалася своїм дідом в Японії, Коллін вивчала шлях самурая. Доросла Вінг переїжджає в Нью-Йорк, де її батько, професор Лі Вінг, викладає в Колумбійському університеті. Коли на батька починає полювати культ Кара Кай, шляхи Вінг і Залізного Кулака вперше перетинаються. Незабаром Місті Найт рятує Коллін Вінг, і вони стають подругами і засновують приватне детективне агентство Knightwing Restorations, Ltd. Завдяки прізвиську, даному їм Ренд, Найт і Вінг незабаром стають відомі як Дочки Дракона.
"Джесіка володіє кипучою енергією та створює відчуття сили, що необхідно для її героїні, - зазначив у своїй заяві виконавчий продюсер і глава Marvel Television Джеф Лоеб. - І всі, хто бачив її в" Грі престолів ", можуть підтвердити, що з неї вийде ідеальна Коллін Вінг ".

У минулому році на роль колишнього офіцера поліції Нью-Йорк Сіті Місті Найт в серіалі "Люк Кейдж" була затверджена Сімон Міссік.
 
Переглядів: 626 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Коллін Вінг, Netflix, новини, Marvel, Джессіка Хенвік, Залізний кулак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |