RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 20 » В сиквелі «Черепашок-ніндзя» з'явиться культовий антагоніст?
15:03
В сиквелі «Черепашок-ніндзя» з'явиться культовий антагоніст?
Портал CinemaBlend ділиться чутками про те, що одним з антагоністів сиквела «Черепашок-ніндзя» стане Кренг. За відомостями інсайдерів, на знімальному майданчику фільму були помічені декорації порталу, в яких йшла робота над сценою прибуття лиходія з Виміру X на Землю. Офіційні представники студії поки утримуються від коментарів.

Перша поява антагоніста на екранах відбулася в мультсеріалі «Черепашки мутанти ніндзя» (Teenage Mutant Ninja Turtles) в 1987 році. Прибувши на Землю в формі, що нагадує людський мозок, лиходій вирішив піти на угоду зі Шреддером, який в обмін на створення нового тіла для Кренга отримав доступ до бойової фортеці «Технодрому» і інопланетних технологій.

Як повідомляється, сюжетна лінія про вимір X фігурувала в ранній версії сценарію торішнього блокбастера, але потім його творці вирішили відкласти її до кращих часів.



Раніше стало відомо, що в сиквелі глядачів чекає зустріч з рядом культових героїв франшизи - Кейсі Джонсом (Стівен Амелл), Бакстером Стокманном (Тайлер Перрі) і Шреддером (Брайан Ті). Важливу роль в сюжеті фільму належить також зіграти Рокстеді і Бібопу. Образ останнього за допомогою технології захоплення рухів створить Гарі Ентоні Вільямс («Юристи Бостона» / Boston Legal).
Переглядів: 524 | Додав: Elnino | Теги: новини, Черепашок-ніндзя 2, Кренг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |