RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 14 » В «Історії іграшок 4» Вуді зустріне свою стару любов
23:39
В «Історії іграшок 4» Вуді зустріне свою стару любов
У центрі сюжету мультфільму "Історія іграшок 4" буде роман Вуді і пастушки Бо Піп. Про це розповів в інтерв'ю CNBC креативний директор The Walt Disney Animation Studios і Pixar Animation Studios і за сумісництвом режисер проекту Джон Лассетер.

"У компаніях Pixar і Walt Disney ми робимо сиквели тільки в тому випадку, якщо історія настільки ж гарна або навіть краще, ніж в оригіналі. Це наше непорушне правило. Ми нічого не робимо просто для того, щоб заробити грошей", - сказав він. Відзначимо, що Бо Піп фігурувала як любовний інтерес Вуді в першій частині проекту, випущеного в 1995 році. У третій серії вона з'явилася лише в одній зі сцен, коли Енді дивився домашнє відео. Героїню озвучувала актриса Енні Поттс.



На момент написання даної замітки не було відомо чи стане четверта серія продовженням або ж приквелом оригінального анімаційного фільму.
Над сценарієм "Історії іграшок 4" працювали сам Джон Лассетер, а також Ендрю Стентон, Піт Доктер, Лі Анкріч і Рашида Джонс.

Прем'єра мультфільму "Історія іграшок 4" намічена на 16 червня 2017 року. Нагадаємо, що третя частина, що вийшла в 2010 році, заробила в світовому прокаті більше одного мільярда доларів.
Переглядів: 574 | Додав: Elnino | Теги: мультфільм, Історія іграшок 4, новини, Вуді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |