RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 20 » В бокс-офісі США новий лідер
19:53
В бокс-офісі США новий лідер
Пропонуємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 17 по 19 липня.

За підсумками тижня, в лідери прокату передбачувано вибився блокбастер «Людина-мураха», який заробив у свій прем'єрний вікенд $ 58 млн. Якщо порівнювати цей результат з іншими проектами, створеними за коміксами Marvel, то виявиться, що він поступається «Тору» ($ 65,7 млн) і «Першому меснику» ($ 65,1 млн.), але однозначно обганяє «Неймовірного Халка», який стартував з $ 55,4 млн.

При бюджеті в $ 130 млн у картини є шанс себе окупити, але на тлі багатія-Альтрона, що зібрав в перший прокатний вікенд $ 187,7,млн «Мурасі» поки прославитися не вдалося.



На другій сходинці розташувався анімаційний фільм «Міньйони», який заробив за другі вихідні свого прокату $ 50,1 млн. У загальній складності маленькі шукачі лиходіїв вже зібрали вдома $ 216,7 млн., і, судячи з усього, ще повоюють.



Третій рядок у рейтингу займає ще один новачок - комедія Джудда Апатоу «Дівчина без комплексів» за участю чарівної Емі Шумер. Пригоди героїні, якій чужі моногамні відносини, принесли творцям фільму $ 30,46 млн.



Як і раніше утримує свої позиції мультфільм «Думками навиворіт», який заробив на минулому тижні $ 11,6 млн і розташувався на четвертому місці. Всього за п'ять тижнів показів в американських кінотеатрах ця картина зібрала $ 306,4 млн.



Як і живі емоції дівчинки Райлі, доісторичні динозаври надовго підкорили жителів США: «Світ Юрського періоду» займає п'ятий рядок рейтингу, трохи поступаючись «Головоломці». За минулі вихідні блокбастер Коліна Треворроу поповнив свою скарбничку на $ 11,4 млн. Разом за шість прокатних тижнів - $ 611,2 млн.

Переглядів: 616 | Додав: Elnino | Теги: Посіпаки, Людина-мураха, касові збори, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |