RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 30 » Universal скасувала прем'єру «Тихоокеанського рубежу 2»
15:00
Universal скасувала прем'єру «Тихоокеанського рубежу 2»
Universal Pictures офіційно підтвердила скасування наміченої на 4 серпня 2017 прем'єри фантастичного фільму "Тихоокеанський рубіж 2", яка повинна була знімати Legendary Pictures. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Вакантне місце у прокатній сітці зайняла комедія "Ідеальний голос 3", яку раніше планувалося випустити в липні того ж року. Незважаючи на скасування прем'єри, Universal не втрачає надії випустити "Тихоокеанський рубіж 2" в осяжному майбутньому. У заяві з цього приводу стверджується, що тепер у команди творців картини з'явиться додатковий час, щоб вони "могли зробити другу частину значно краще першої".

Іншими словами, перспективи проекту виявилися досить туманними. І це незважаючи на те, що влітку 2015 було оголошено робочу назву картини - "Мальстрьом" і анонсований її знімальний графік


..
Нагадаємо, що розбіжності студій Universal і Legendary з приводу стратегії розвитку спільних проектів вже призвели до того, що Universal відмовилася від підтримки фантастичного фільму "Кінг Конг: Острів черепа", який був переданий Warner Bros.

Фільм "Тихоокеанський рубіж" був випущений в 2013 році і зібрав у світовому прокаті скромну для проектів з таким виробничим бюджетом суму - 411 млн., доларів.
Переглядів: 479 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Мальстрьом, Тихоокеанський рубіж 2, Legendary Pictures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |