RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 12 » Universal Pictures заробила два мільярди в рекордний термін
23:31
Universal Pictures заробила два мільярди в рекордний термін
Після успішного старту фільму "Світ Юрського періоду" кіностудія Universal Pictures встановила новий рекорд у швидкості збору двох мільярдів доларів в міжнародному прокаті. Відповідну заяву зробив глава департаменту дистрибуції Дункан Кларк.

Попередній рекорд належав кінокомпанії 20th Century Fox, яка зуміла заробити таку ж суму до 15 червня 2010, в основному завдяки більш ніж успішному прокату фантастичного фільму "Аватар".

Серед основних "локомотивів" Universal Pictures в 2015 році виявилися як уже перевірені франшизи, так і нові фільми. Зокрема, еротична мелодрама "П'ятдесят відтінків сірого", знята за мотивами світового бестселера, стала найуспішнішим проектом студії з віковим рейтингом R, що заробила в світовому прокаті більше 400 мільйонів доларів. Безумовним хітом став і музичний фільм "Ідеальний голос 2", касові збори якого на момент написання даної замітки досягли 250 мільйонів доларів.



Але абсолютним лідером, безумовно, був пригодницький бойовик "Форсаж 7", який не тільки встановив новий світовий рекорд, зібравши в прокаті один мільярд доларів за 17 днів, але й увійшов до п'ятірки найбільш касових фільмів в історії кінематографа з результатом 1,51 мільярда доларів .
Переглядів: 489 | Додав: Elnino | Теги: Форсаж 7, Universal Pictures, касові збори, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |