RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 10 » Universal Pictures встановила абсолютний рекорд
00:44
Universal Pictures встановила абсолютний рекорд
Кіностудія Universal Pictures записала на свій рахунок ще один абсолютний рекорд. Як повідомляється в офіційному прес-релізі міжнародні збори її кінопроектів перевищили три мільярди доларів в найкоротший термін.

Попередній рекорд був встановлений студією 20th Century Fox, яка заробила аналогічну суму лише до жовтня. Варто також відзначити, що настільки значного результату студії Universal Pictures вдалося домогтися вперше за всю свою столітню історію.

Основними фінансовими "локомотивами" UPI стали такі картини, як "Форсаж 7", збори якої за межами Північної Америки перевищили один мільярд доларів, "П'ятдесят відтінків сірого" (403 мільйони доларів в міжнародному прокаті), "Світ Юрського періоду" (843 мільйони доларів в міжнародному прокаті на момент написання даної замітки).



Ще одним цілком успішним проектом вже можна вважати анімаційний фільм "Міньйони", який ще до прем'єри в Північній Америці заробив на зарубіжних ринках близько 150 мільйонів доларів.
Нагадаємо, що в 2015 році Universal Pictures встановила безліч рекордів. Зокрема, фільм "Світ Юрського періоду" продемонстрував найдужчий старт не тільки в історії домашнього, а й міжнародного, і світового прокатів.
Переглядів: 560 | Додав: Elnino | Теги: Universal Pictures, касові збори, новини, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |