RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 3 » Universal готується перезапустити «Щелепи» та «Назад у майбутнє»
23:16
Universal готується перезапустити «Щелепи» та «Назад у майбутнє»
Знаменита серія фільмів жахів "Щелепи" і не менш знаменита фантастична трилогія "Назад у майбутнє" можуть отримати подальший розвиток. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter, що оцінює перспективи можливої ​​співпраці компаній Universal і DreamWorks.

Ключовою фігурою в обох випадках є глава DreamWorks Стівен Спілберг, і в разі укладання довгострокового контракту між студіями, він може зайнятися реалізацією цих проектів. Природно, ніяких коментарів від зацікавлених сторін з цього приводу поки не послідувало.

Варто відзначити, що творці трилогії "Назад у майбутнє" Роберт Земекіс і Боб Гейл неодноразово заявляли, що не допустять зйомок ремейка, оскільки вони володіють всіма правами на персонажів фільмів. Влітку 2015 Земекіс підтвердив, що це буде можливо тільки після його смерті, якщо його нащадки дадуть згоду. Однак, цілком можливо, у надрах Universal зріє якийсь план по перезапуску франшизи без знайомих усім героїв.



Що стосується "Щелеп", то Спілберг брав участь у створенні лише першого фільму, два продовження, що послідували за ним 1978 і 1983 років створювалися без нього. Свого часу знаменитий режисер відмовився повертатися до цієї теми, так як, на його думку, вона була вичерпана.

Переглядів: 532 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Назад у майбутнє, ремейк, Щелепи, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |