RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 13 » У «Загону самогубців» буде дитячий рейтинг
18:52
У «Загону самогубців» буде дитячий рейтинг
Фільм "Загін самогубців", який був знятий за мотивами серії коміксів DC, і присвячений найпопулярнішим лиходіям з бібліотеки компанії, буде претендувати на "дитячий" рейтинг PG-13. Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider продюсер проекту Чарльз Ровен.

"Наш намір - добитися рейтингу PG-13. Ми дійсно хочемо, що б всі наші фільми були схожі за тональністю, так як це єдиний всесвіт. В усякому разі, таке наше нинішнє подання. Підкреслю, що ми не зводимо все в абсолют, так як це не тільки бізнес, а й творчий процес, тому ми будемо відкриті і можемо змінити думку, зробити щось інакше. підкоряючись натхненню .... Словом, зараз ми плануємо випустити ці фільми з рейтингом PG-13, У деяких випадках на межі цього рейтингу, але все ж PG-13 ", - сказав він.



Нагадаємо, що в картині, режисером якої є Девід Ейєр, ключові ролі виконали Марго Роббі, Джей Кортні, Скотт Іствуд, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Вілл Сміт, Джаред Лето, Джоел Кіннаман, Адевале Акіннуойе-Агбадже, Віола Девіс та інші актори.

Прем'єра "Загону самогубців" відбудеться 4 серпня 2016 року. Надалі у деяких суперлиходіїв, можливо, з'являться і сольні кінопроекти.
Переглядів: 597 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, PG-13, новини, Дата, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |