RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 13 » У «Супердівчині» з'являться Індиго і Тюремник
01:00
У «Супердівчині» з'являться Індиго і Тюремник
У телекоміксі каналу CBS "Супердівчина" з'являться Індиго і Тюремник. Оголошення було зроблено під час виставки Television Critics Association Winter 2016 Press Tour. Про це повідомляє видання Deadline.

Лора Вандервурт, що грала Кару Зор-Ел / Супердівчина в серіалі каналу The CW "Таємниці Смолвіля", отримала повторювану роль Індиго, яка описується як живий і неймовірно потужний суперкомп'ютер. Вона була засуджена до ув'язнення в Форт Розз після того, як направила народ Криптону проти себе. Тепер, на Землі, Індиго не дозволить чому-небудь або кому-небудь стати на її шляху. Під час виставки Comic-Con Вандервурт говорила про те, що веде переговори про епізодичну участь в "Супердівчині". Індиго дебютує в п'ятнадцятому епізоді шоу.



На роль Тюремника, яка також буде повторюваною, затверджено Джефф Бренсон ("Молоді і зухвалі"). Впливовий і безжальний охоронець у в'язниці, Тюремник не відає, що таке милосердя. Тут, на Землі, він з диявольською завзятістю домагається упіймання всіх утікачів з Форт Розз, щоб вони відповіли перед законом. Дебют персонажа станеться в чотирнадцятому епізоді "Супердівчини".

Шоураннер серіалу Ендрю Крейсберг оголосив, що тринадцятий епізод буде заснований на коміксі серії Superman 1985 "For The Man Who Has Everything" Алана Мура і Дейва Гіббонса. Епізод буде називатися "For The Girl Who Has Everything".
Переглядів: 731 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Тюремник, Індиго, новини, Супердівчина, Лора Вандервурт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |