RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 29 » У спецвипуску «Ходячих мерців» покажуть атаку зомбі в літаку
16:38
У спецвипуску «Ходячих мерців» покажуть атаку зомбі в літаку
Канал ABC планує зняти спеціальний епізод "Ходячих мерців", дія в якому розгортається в той же часовий період, що і події в супутньому серіалі "Бійтеся ходячих мерців". Як повідомляє видання Entertainment Weekly, AMC займається виробництвом півгодинного спецвипуску, в якому буде розказана історія групи пасажирів авіалайнера, що зіткнулися з атакою ходячого під час здійснення польоту. Один з уцілілих пасажирів потім з'явиться в другому сезоні "Бійтеся ходячих мерців".

Раніше AMC випускав веб-епізоди "Ходячих мерців" онлайн, але телемережа ніколи не використовувала їх, щоб представити нового персонажа перед тим, як він приєднається до телешоу. Історія про напад в літаку дебютує онлайн, а потім буде показана під час демонстрації "Ходячих мерців". На момент написання замітки поки не ясно, хто буде займатися написанням сценарію, як багато буде знято подібних спецвипусків, і коли їх почнуть показувати в рекламних паузах під час трансляції "Ходячих мерців". Серед продюсерів спеціального епізоду числяться шоураннер "Бійтеся ходячих мерців" Дейв Еріксон.



"Бійтеся ходячих мерців" виходять на AMC по неділях, починаючи з 23 серпня поточного року; "Ходячі мерці" повертаються з шостим сезоном 11 жовтня 2015.
Переглядів: 663 | Додав: Elnino | Теги: 6 сезон, Бійтеся ходячих мерців, новини, Ходячих мерці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |