RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 25 » У сиквелі «Прометея» з'явиться новий монстр
01:26
У сиквелі «Прометея» з'явиться новий монстр
У сиквелі фантастичного фільму "Прометей", який буде називатися "Чужий: Заповіт", глядачам будуть представлені два монстра: один вже знайомий і один - абсолютно новий. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє ресурс Scified, який не раз відзначався підтвердженими надалі ексклюзивами.

Один з монстрів виявиться створений в результаті якогось "інциденту", який матиме місце в сиквелі. Його образ буде заснований на одній з ранніх ілюстрацій Ханса Гігера, яка і послужила натхненням для створення знайомого всім ксеноморфа. Умовна назва істоти - Ультраморф. Воно буде практично прозорим, як медуза. Особливо підкреслюється, що до створення монстра докладе руку андроїд Девід.



Що стосується другого створіння, то він вже буде знайомий глядачам, але, найімовірніше, мова йде не про ксеноморфа, а про якусь подобу Диякона, показаного в "Прометеї". Глядачам будуть також продемонстровані біотехнології Інженерів, які дозволяли їм маніпулювати органікою і створювати потрібні їм комбінації.

Нагадаємо, що прем'єра фільму "Чужий: Завіт" відбудеться 6 жовтня 2017. За ним піде ще один кінопроект, який, як очікується, зв'яже нову трилогію з оригінальним "Чужим" 1979 року випуску.
Переглядів: 446 | Додав: Elnino | Теги: Прометей 2, новини кіно, дата виходу, Чужий: Заповіт, Ультраморф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |