RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 28 » У сиквелі нового «Термінатора» з'явиться знайомий персонаж
16:18
У сиквелі нового «Термінатора» з'явиться знайомий персонаж
У продовженні фільму "Термінатор 5: Генезис", якщо таке дійсно відбудеться, глядачі побачать знайомого персонажа з попередніх частин франшизи. Про це розповіли в інтерв'ю виданню Slash Film керівники студії Skydance Девід Еллісон і Дана Голдберг.

"Думаю, що все вирішиться вже найближчим часом. Я поки не можу сказати вам, про кого саме йдеться, але в другому фільмі у нас запланована поява одного героя, що з'являвся в одному з колишніх фільмів. Хто це, ви дізнаєтеся тільки після того, як ми будемо впевнені в необхідності наступної серії ", - сказав Еллісон.



За словами Дани Голдберг, продюсери довго обговорювали можливість введення цього персонажа вже в "Генезисі", але потім прийняли рішення не робити цього, оскільки "хотіли, щоб проект стояв на власних ногах". Однак у випадку фінансової спроможності п'ятого фільму з популярної серії, поява впізнаваного героя в шостій частині відбудеться.

Глави Skydance також пояснили чому, роль Джона Коннора дісталася акторові Джейсону Кларку. Як уточнив Девід Еллісон, він познайомився з ним на зйомках військової драми "Володар бурі", продюсером якої була його сестра Меган, і переконався в наявності у нього "необхідної для настільки комплексної ролі глибини".
Переглядів: 560 | Додав: Elnino | Теги: фільм, новини, Термінатор 5, генезис, Термінатор 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |