RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 8 » У шостому сезоні »Ходячих мерців» будуть застосовуватися цифрові ефекти
11:19
У шостому сезоні »Ходячих мерців» будуть застосовуватися цифрові ефекти
У шостому сезоні "Ходячих мерців" одного тільки гриму буде недостатньо, щоб показати ступінь розкладання колись людських тіл. Як стверджує виконавчий продюсер серіалу каналу AMC Грегорі Нікотеро, настав час застосувати цифрові ефекти.

Його слова цитує видання ScreenCrush.
Зокрема Нікотеро сказав наступне: "Ми робимо деякі речі, якими не займалися раніше, - обробляємо в цифрі парочку ходячих. Ми прибираємо носи, і на їх місці утворюється провал. Беремо область за грудною кліткою і видаляємо її. Виходить щось в стилі Берні Райтсона. Це все дуже цікаво, оскільки дає нам більше можливостей ".



Насправді, зомбі завжди створювалися в комбінації практичних і цифрових ефектів, що стосувалося відірваних кінцівок або збільшення натовпу. До речі, у прем'єрі шостого сезону буде показаний найбільший натовп ходячих, що складається з 300 статистів. Незважаючи на "обсяги" ходячих, Нікотеро наполягає на тому, що шоу буде підтримувати колишні високі стандарти щодо гриму: "У кожному сезоні ми оновлюємо ходячих. Ми обробляємо зуби і стежимо, щоб від сезону до сезону їх зовнішній вигляд змінювався. Це дуже цікаво. Ми ліпили м'язи на руках, а потім додавали плоть, що відшаровується і так далі ".

Нагадаємо, що в шостому сезоні до акторського складу приєдналися Корі Хоукінс, Ітен Ембрі і Меррітт Уївер. Також буде представлений півгодинний спецвипуск, дія в якому розгорнеться на борту пасажирського літака, що робить рейс.
Прем'єра шостого сезону "Ходячих мерців" відбудеться 11 жовтня 2015 року.
Переглядів: 531 | Додав: Elnino | Теги: ходячі мерці, 6 сезон, дата виходу, новини, Грег Нікотеро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |