RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 24 » У серіалі «Нарко» знову змінився шоураннер
16:44
У серіалі «Нарко» знову змінився шоураннер
За лаштунками нової драми потокового сервісу Netflix "Нарко" відбулися зміни. Як повідомляє видання Deadline, Адам Фіерро, що отримав у вересні поточного року пост шоураннера другого сезону серіалу, покинув проект.

Фіерро замінив Кріса Бренкето, який вибув з проекту в квітні, уклавши угоду з ABC Studios. Бренкето свого часу приєднався до телепроекту, присвяченому відомому наркоторговцю Пабло Ескобару, в процесі виробництва першого сезону і вважається одним з творців шоу нарівні з Карло Бернардом і Дагом Міро, які написали оригінальний сценарій. Перша заміна шоураннера сталася до дебюту серіалу, який стартував у серпні 2015 року. Тоді Netflix і компанія-продюсер Gaumont International Television почали підшукувати нового шоураннера, який би змінив творчу концепцію і задав новий напрям у другому сезоні. Фіерро, який мав за плечима досвід роботи в "Щиті" і "Ходячих мерцях", здавався гідною кандидатурою.



Після прем'єри, яка спричинила певний ажіотаж і хвалебну реакцію з боку критиків, Жозе Паділья, режисер і виконавчий продюсер шоу, був знову залучений до роботи, хоча раніше планувалося, що його участь буде меншою.

За інформацією Netflix, Фіерро завершив свої обов'язки у другому сезоні відповідно до умов контракту, тобто, розробив захоплюючі сюжети для нових епізодів і брав участь у написанні сценарію. Паділья і Ерік Ньюман в даний момент працюють з командою письменників.

"Нарко" і Вагнер Моура отримали номінації на премію "Золотий глобус 2016" в категоріях "кращий драматичний серіал" і "кращий драматичний актор" відповідно.
Переглядів: 506 | Додав: Elnino | Теги: Жозе Паділья, серіал, 2 сезон, новини, шоураннер, Нарко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |