RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » У серіалі «Люк Кейдж» виявлено відсилання до «Назад в майбутнє»
15:39
У серіалі «Люк Кейдж» виявлено відсилання до «Назад в майбутнє»
Marvel великий фахівець по "пасхальним яйцям". Не встиг третій іменний телекомікс спільного виробництва Marvel і Netflix "Люк Кейдж" стартувати 30 вересня 2016 року, як особливо уважні шанувальники телепроекту відшукали відсилання до однієї з найбільш культових франшиз кінематографа - "Назад в майбутнє".

Як повідомляє видання ComicBook, користувач соціального новинного сайту Reddit серед серії газетних нарізок при уповільненому перегляді в десятому епізоді серіалу виявив статтю під заголовком "Мартіну Брауну присудили нагороду: місцевий винахідник отримав Державну премію". У статті розповідається про вченого на ім'я Мартін Браун, який нещодавно винайшов "поштовховий конденсатор", пристосування, яке опріснює солону воду. У замітці йдеться, що можливе використання пристосування для переміщень у часі в той день, коли плутоній буде більш доступний. Також відзначено, що Мартін Браун, який описується як імпульсивний і пишномовний, "піддавався критиці в 1985 році за залучення в свої експерименти підлітка". Хлопчину звали Мак Флай, він був учнем школи в Мілл Веллі і називав Мартіна Брауна "Доком".



Не забув в черговий раз знятися в камео Стен Лі. У серіалі "Люк Кейдж" одягнений у форму поліцейського легендарний творець коміксів красується на постері, що висить поруч з поліцейською дільницею в Гарлемі, закликаючи громадян свідчити про злочини.
Переглядів: 692 | Додав: Elnino | Теги: Стен Лі, Люк Кейдж, пасхалка, Назад в майбутнє, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |