RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 9 » «У пустелі смерті» продовжено на другий сезон
17:52
«У пустелі смерті» продовжено на другий сезон
Кабельний канал AMC продовжив постапокаліптичний бойовик "В пустелі смерті" на другий сезон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Пригодницький серіал Альфреда Гофа і Майлза Міллара, замовлений до виробництва в 2014 році, повернеться на AMC з десятьма новими епізодами не раніше 2017 року.

Драма з масштабною рекламною компанією показала третій кращий старт на кабельному каналі в 2015 році. З урахуванням переглядів трьох днів після ефіру прем'єрний епізод зацікавив 8,2 мільйона телеглядачів, з яких 5,1 мільйона належать до важливої ​​для рекламодавців групи глядачів від 18 до 49 років.



Перше і друге місце в рейтингу прем'єр на AMC займають серіали "Бійтеся ходячих мерців" і "Краще подзвоніть Солу". В середньому перший сезон "У пустелі смерті", що складався з шести епізодів, збирав по 5,6 мільйона глядачів, з яких 3,4 мільйона - глядачі до 50-ти років, а 3,5 мільйона - від 25 до 54 років. Однак фінал нового серіалу, який співпав за часом трансляції з іграми Sunday Night Football і конкурсом Miss Universe, продемонстрував дуже скромні показники - 2,2 мільйона глядачів, з яких 1,1 мільйона належали аудиторії до 50-ти років.

"В пустелі смерті" приєднається до лінійки нових оригінальних серіалів AMC, серед яких "Бійтеся ходячих мерців", "Проповідник", "Нічний адміністратор" (спільно з BBC) і "Feed the Beast".
Переглядів: 738 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, У пустелі смерті, AMC, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |