RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 26 » У нових «Людях у чорному» буде жіночий склад
13:02
У нових «Людях у чорному» буде жіночий склад
У четвертій частині популярного фантастичного фільму "Люди в чорному" головними героями будуть жінки. Про це в інтерв'ю британському телеканалу BBC розповіла продюсер проекту Лорі МакДональд. "У четвертому фільмі у нас будуть видатні жінки в чорному", - сказала вона.

Продюсер також не виключила і повернення Уілла Сміта, який раніше говорив, що третя серія стане для нього останньою. "Ніколи не скидаємо Уілла з рахунків", - додала вона. Продюсер не уточнила, коли глядачам варто очікувати четвертого фільму з цієї серії.

Нагадаємо, що оригінальні "Люди в чорному" були випущені в прокат в 1997 році. Сюжет будувався навколо секретної організації, що контролює прибульців на Землі. Великодосвідчений агент шукає нового напарника і потенційного змінника, який володіє потрібними якостями і готовий відмовитися від звичного для нього життя і уявлень про реальність.



Проект був дуже успішним у прокаті, заробивши близько 600 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 90 мільйонів доларів. У 2002 році був випущений більш дорогий, але все ще успішний з фінансової точки зору сиквел. А в 2012 році послідувала заключна частина трилогії, що коштувала вже 225 мільйонів доларів і зібрала в світовому прокаті 625 млн., доларів.
Переглядів: 559 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Лорі МакДональд, новини, Люди в чорному 4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |