RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 15 » У новій «Мумії» монстром буде жінка?
08:17
У новій «Мумії» монстром буде жінка?
Студія Universal планує перезапустити популярну серію фільмів "Мумія" і зробити головним антагоністом монстра жіночої статі. Про це з посиланням на свої джерела в середовищі розробників проекту повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Стверджується, що кастинг йде повним ходом, і від його успіху буде залежати - чи побачать глядачі традиційну інтерпретацію популярної історії, або ж давньоєгипетського монстра дійсно чекає зміна статі. Нагадаємо, що і в оригінальній версії 1932 випуску, і в ремейку 1999 лиходій був виключно чоловічої статі.

Інформація про готовність студії Universal зняти нову версію "Мумії" вперше з'явилася в 2012 році. Деякий час постановником картини значився творець "Іншого світу" Лен Уайзман. Однак влітку 2013 року він був змушений покинути проект через конфлікт знімальних графіків. Потім його місце зайняв Андрес Мускетті. але й він у підсумку відмовився від роботи над ремейком. На момент написання даної замітки режисером значився Алекс Куртцман.



Що стосується жанру нової "Мумії", то передбачається, що це буде повноцінний фільм жахів, позбавлений комедійного відтінку, властивого картині 1999 року випуску. Прем'єра ремейка відбудеться 24 березня 2017 року.
Переглядів: 495 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Алекс Куртцман, кіно, 2017, новини, Мумія, жінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |