RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 11 » У непереконливому прокаті «Голодних ігор» звинуватили терористів і «Зоряні війни 7»
18:02
У непереконливому прокаті «Голодних ігор» звинуватили терористів і «Зоряні війни 7»
У непереконливому прокаті фільму "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" винні європейські терористи і фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Як повідомляє видання Deadline, таку заяву зробив один з керівників студії Lionsgate Роб Фрідман.

"Я впевнений, що на прокат вплинула унікальна комбінація обставин, що складалася з терористичних атак в Європі і" Зоряних воєн ", - сказав він. За словами Фрідмана, значний старт сьомого епізоду саги коштував фіналу" Голодних ігор "від 50 до 100 мільйонів доларів. варто відзначити, що друга частина "Переспівниці" стартувала в світовому прокаті рівно за місяць до прем'єри першої частини нової трилогії "Зоряних воєн".



Раніше керівництво Lionsgate представило схоже пояснення вельми скромних касових зборів фіналу "Голодних ігор" в Китаї. За версією керівника студії Джона Фелтхаймера, це сталося через те, що "фільм був затиснутий між" Марсіянином "і 24-м епізодом" бондіани "." Ми розчаровані результатами картини в цій країні, особливо з урахуванням того, що ми вперше влаштовували прем'єру в Китаї ", - заявив він.

Нагадаємо, що світові касові збори фільму "Голодні війни. Переспівниця. Частина 2" досягли 650 мільйонів доларів і це був один з найгірших результатів франшизи.
Переглядів: 745 | Додав: Elnino | Теги: Голодні ігри: Переспівниця. Частина, новини, касові збори, Роб Фрідман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |