RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 23 » У «Ходячих мерцях» з'явиться Ісус
23:50
У «Ходячих мерцях» з'явиться Ісус
Том Пейн ("Молокососи") приєднався до акторського складу зомбі-драми "Ходячі мерці". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, акторові дісталася роль Пола Монро на прізвисько Ісус.

Персонаж вперше з'являється в 91-му випуску коміксу Роберта Кіркман. Він є жителем безпечної зони Олександрія, куди переїхав з іншої колонії, Хіллтоп. Персонаж володіє гострим розумом, моральними принципами, він досвідчений радник і тактик і цінує тих, хто зумів адаптуватися до умов нового світу.

У літературному першоджерелі Монро досі живий і стає ключовим членом групи Ріка напередодні війни зі Спасителем і їх лідером, одним з головних антагоністів серіалу, Ніганом. Кастинг Пейна на роль Монро може означати, що незабаром в "Ходячих мерцях" може з'явитися Нігай - лиходій настільки підлий, що в порівнянні з ним Губернатор (Девід Морріссі) здасться пухнастим зайчиком.



Зірка серіалу Ендрю Лінкольн в лютому поточного року в інтерв'ю видавництву THR говорив про те, що буде здивований, якщо Нігай не з'явиться в серіалі в самий найближчий час. Зокрема актор сказав наступне: "У коміксі є приголомшливі і дуже страшні персонажі, і я переконаний, що ми будемо ідіотами, якщо не зустрінемо їх на своєму шляху; я дуже здивуюся, якщо Нігай не з'явиться незабаром на горизонті".

Пейн приєднався до акторів, що отримали ролі в шостому сезоні зомбі-драми, серед яких Корі Хоукінс, Ітен Ембрі і Меррітт Уївер.

"Ходячі мерці" повертаються на канал AMC 11 жовтня 2015.
Переглядів: 643 | Додав: Elnino | Теги: ходячі мерці, Том Пейн, 6 сезон, новини, Ісус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |