RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 5 » У «Ходячих мерцях» з'явиться Грегорі
21:26
У «Ходячих мерцях» з'явиться Грегорі
У другій половині шостого сезону серіалу "Ходячі мерці" з'явиться ще один лиходій. Стало відомо, якого саме персонажа зіграє Ксандер Берклі ("24 години"), що отримав роль, яка ретельно приховувалася, у вересні 2015 року. Обережно, дана замітка може містити спойлери.

Коли восени минулого року Берклі, серед недавніх робіт якого серіали "Нікіта", "Лонгмайр", "Салем", "Звіринець", приєднався до акторського складу зомбі-драми, джерела видання TV Line стверджували, що актор отримав роль лиходія, але не Нігана , якого, як пізніше стало відомо, зіграє Джеффрі Дін Морган.



Отже, Берклі втілить на екрані негідника на ім'я Грегорі, який в друкованому коміксі Роберта Кіркман є лідером Колонії Хіллтоп. Боягуз в душі, Грегорі володіє непомірним марнославством, егоїзмом і інстинктом самозбереження. Він тішить своє самолюбство і насолоджується контролем з шармом, властивим торговцю автомобілями.

У першоджерелі Грегорі грає сумну роль в житті Меггі (Лорен Кохен) і Гленна (Стівен Юн) - він видає їх Нігану. Не дивно, що рано чи пізно він зіткнеться на вузькій доріжці з праведним Полом "Ісусом" Монро (Том Пейн).

Нагадаємо, що "Ходячі мерці" повернуться з другим сезоном на канал AMC 14 лютого 2016.
Переглядів: 712 | Додав: Elnino | Теги: Ксандер Берклі, Ніган, 6 сезон, ходячі мерці, Грегорі, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |