RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 9 » У «Юної Ліги Справедливості» буде третій сезон
00:19
У «Юної Ліги Справедливості» буде третій сезон
Чутки виявилися правдою. Компанія Warner Bros. Animation оголосила про початок роботи над третім сезоном анімаційного серіалу "Юна Ліга Справедливості", який був закритий каналом Cartoon Network в 2013 році. Хоча "новий дім" для серіалу ще не знайдений, велика ймовірність, що ним стане потоковий сервіс Netflix, який володіє правами на демонстрацію двох існуючих сезонів шоу. Про це повідомляє видання Deadline. Новий сезон буде створений тією ж командою, що і попередні. Очолять її Брендон Віетті ( "Бетмен: Під ковпаком") і Грег Уайзман ( "Зоряні війни: Повстанці").



Попередні сезони "Юної Ліги Справедливості" були добре прийняті і критиками, і фанатами коміксів DC завдяки якісній анімації і продуманому сюжету. Серіал є лауреатом премії "Еммі".

"Емоційні відгуки глядачів і їх нескінченні прохання про продовження завжди хвилювали і чіпали нас. Тому ми раді повідомити, що шоу знову повернеться на екрани, і ми також сподіваємося залучити нову аудиторію, яка
оцінить цей чудовий серіал ", сказав у своїй заяві глава компаній Warner Bros. Animation і Warner Digital Series Сем Реджістер.

Нагадаємо, що серіал "Юна Ліга Справедливості" розповідає про підлітків супергероїв всесвіту DC. За сюжетом члени команди Найтвінг, Робін, Аквалед, Кід Флеш, Супербой і Міс Марсіанка намагаються довести собі і своїм легендарним наставникам, що вони гідні звання супергероїв.
Переглядів: 803 | Додав: Elnino | Теги: 3 сезон, мультсеріал, Netflix, новини, Юна Ліга Справедливості | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |