RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 4 » У Йоди могла бути епізодична роль в «Зоряних війнах 7»
11:01
У Йоди могла бути епізодична роль в «Зоряних війнах 7»
У фільмі "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" міг з'явитися магістр ордена джедаїв Йода. Про це розповіла в інтерв'ю виданню ET Online режисер монтажу картини Меріенн Брендон.

"Був один момент, коли ми справді розглядали таку можливість, але потім все ж вирішили відмовитися від такого камео. Френк Оз приїхав до нас на один день і записав всі сцени з Йодою, він був дійсно щасливий повернутися до образу, та й ми були в повному захваті ", - сказала вона. Нагадаємо, що глядачі все ж змогли почути голос магістра в епізоді з баченнями головної героїні. Чи буде можливість побачити Йоду в деяких додаткових матеріалах, які будуть супроводжувати випуск ліцензійної версії на цифрових носіях, поки невідомо.



Сьомий епізод "Зоряних воєн" був випущений в світовий прокат в середині грудня 2015 року. У картині знімалися Дейзі Рідлі, Керрі Фішер, Марк Хемілл, Адам Драйвер, Харрісон Форд, Домналл Глісон, Гвендолін Крісті, Пітер Мейх'ю, Оскар Айзек, Джон Бойега і інші актори.

На момент написання даної замітки світові касові збори фільму впритул наблизилися до двох мільярдів доларів, що дозволило йому зайняти третю сходинку в рейтингу найкасовіших кінопроектів.
Переглядів: 877 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Йода, новини, Зорянв війни 7, Меріенн Брендон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |