RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 21 » У фіналі четвертого сезону «Вікінгів» з'явиться ключовий персонаж
18:52
У фіналі четвертого сезону «Вікінгів» з'явиться ключовий персонаж
Молодий датський актор Алекс Хог Андерсен затверджений на регулярну роль в драматичному серіалі "Вікінги" каналу History. Його персонаж дебютує в фінальному епізоді четвертого сезону, який вийде у четвер, 21 квітня 2016 року. Про це повідомляє видання Deadline. Увага, ця стаття містить спойлер.

Андерсен виконає роль сина Рангара Лодброка (Тревіс Фіммел) на ім'я Івар Безкосний, який набагато небезпечніше, ніж здається на перший погляд. Персонаж був присутній в серіалі як один з малолітніх нащадків Рангара, однак, зараз постане вже дорослим юнаком згідно обумовленим раніше стрибком в часі. Ролі дорослих братів Івара виконують Джордан Патрік Сміт (Убба), Марко Ільсія (Хвітсерк) і Девід Ліндстрем (Сігурд Змієокий).



Забігаючи вперед, можна припустити, що персонаж Андересена займе центральне місце в серіалі. З історії відомо, що Івар став видатним вождем вікінгів і очолив "велике військо язичників".

Андерсен знявся в ряді датських серіалів і повнометражних картин. "Вікінги" стануть його дебютом на американському телебаченні.

Нагадаємо, що в середині березня поточного року History продовжив драму на двадцатісерійний п'ятий сезон, прем'єра якого відбудеться в 2017 році. Джонатан Різ Мейерс отримав в п'ятому сезоні роль, яка тримається в секреті.
Переглядів: 2199 | Додав: Elnino | Теги: серіал, history, Алекс Хог Андерсен, 4 сезон, новини, Вікінги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |