RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 24 » У фільму «Бетмен проти Супермена» буде версія з рейтингом R
15:27
У фільму «Бетмен проти Супермена» буде версія з рейтингом R
Після гучного успіху "Дедпула" голлівудські студії намагаються позиціонувати свої перспективні фільми, присвячені супергероям, як проекти з "дорослим" рейтингом R. Не залишилася осторонь від цього процесу і кінокомпанія Warner Bros., поспішили анонсувати "спеціальну версію" фільму "Бетмен проти Супермена : На зорі справедливості ".

Як вказує ресурс Film Ratings, цей варіант, який отримав назву "Edited Version" глядачі зможуть побачити у виданні, яке буде випущено на цифрових носіях через деякий час після завершення прокату картини з рейтингом PG-13. Чим саме буде відрізнятися версія з рейтингом R, поки не уточнюється. Відповідний сертифікат вже отримано у Американської асоціації кіновиробників.



Нагадаємо, що у фільмі "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" знімалися Джена Мелоун, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джеффрі Дін Морган, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Дайан Лейн, Бен Аффлек, Майкл Шеннон, Езра Міллер. Постановник Зак Снайдер. Хронометраж прокатної копії складе дві години тридцять одну хвилину.

Раніше повідомлялося, що попередні покази картини фокус-групі викликали зовсім не ту реакцію, на яку розраховувало керівництво студії Warner Bros.
Переглядів: 752 | Додав: Elnino | Теги: кіно, бетмен проти супермена, рейтинг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |